СЪВЪРШЕНОТО ЗАКЛЮЧВАНЕ ЗА ВСЯКА ВРАТА

ЕЛЕКТРОННИ ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ
ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧНИ БРАВИ
 
 
 
 


 

 

 

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА ЗА ЗАКЛЮЧВАЩИ СИСТЕМИ НА ФИРМА „ЛЕСИ”

В този сайт ще намерите подробна информация за заключващите системи – видове, модели и типове, начини и критерии за подбор, принципи на функциониране и начини на разбиване на различните видове заключващи системи, контрол на достъп до всеки обект.

Фирма ЛЕСИ е специализирана в производството на електронни заключващи системи, модули и аксесоари към тях, обединени под търговската марка БУЛКЕЙ.

Булкей са електронни заключващи системи, осигуряващи висока степен на сигурност, защита и максимално удобство при експлоатация, на конкурентни цени.

Ние Ви предлагаме заключващи системи, защитени от механични, електронни и електрически въздействия, както и от високотехнологични методи за разбиване и взлом. Продуктите ни са съобразени с най-съвременните изисквания за качество, прецизност и лекота на експлоатация.

Булкей е съвършеното заключване за всяка врата. Това е модерна защита с висока степен на сигурност, надеждност, практичност и функционални възможности.

Не сменяйте вратата си!С невидимите брави БулКей ние ще заключим всяка врата качествено, надеждно и сигурно! След нас Вашата врата ще мисли сама чрез съвършеното си заключване!
Всички електромеханични брави БулКей, модели BKS и BKG, са патентовани от фирма Леси. След 12 години опит в производството и монтажа на електромеханични брави, можем да Ви предложим най-доброто решение за всяка врата на най-атрактивната цена! Тези електромеханични брави са резултат от многобройни тестове, опити и варианти с различни конструкции, като основната цел е максимална надеждност и безаварийност на работа на бравите, дълъг живот и издръжливост, дори при екстремални и необичайни ситуации, с които сме се сблъсквали през дългите години практика. При конструирането на бравите е съблюдавана максимална издръжливост и устойчивост срещу атаки за взломяване, както и изключителната им устойчивост срещу директна атака върху самата брава, дори и при намиране на местоположението й. Конструкциите на бравите са опростени, за да се гарантира максимална надеждност.

Фирма Леси се занимава с производство на заключващи системи от 1997 година. От 2001 година до 2007 год. производството е предназначено предимно за износ.

След построяването и пълното обзавеждане с високотехнологично оборудване на два производствени цеха – за електроника и за механика, мощностите се увеличиха многократно, което позволи отново да се завърнем на българския пазар за заключващи системи и дългото чакане на нетърпеливите ни настоящи и бъдещи клиенти приключи.

Сега продуктите ни са още по-сигурни, още по-надеждни, все така лесни за експлоатация, но най-важното – ОЩЕ ПО-ЕВТИНИ.

Нека Ви поканим на една виртуална разходка из нашия сайт, тъй като щом четете тези редове означава, че най-сетне сериозно сте се замислили относно сигурността на входовете към Вашата недвижима собственост!

Ако все още се чудите дали сте попаднали на правилното място или дали изобщо има смисъл да правите каквото и да е, за да заключите собствеността си, просто защото на вас няма да Ви се случи, прочетете статистиката изложена по-долу и не забравяйте – това е статистика, защото се е случило на други хора, но ако се случи на Вас – вече се превръща в ТРАГЕДИЯ! Сами решете дали да предприемете нещо и да ни се доверите сега или ще почакате, докато влезете и станете част от статистиката!

Кражбите от домовете са вечен спътник в живота ни. В последно време те са едни от най-разпространените у нас - във време на криза престъпността рязко нараства. Толкова много хора в България пострадаха от кражби, че вече почти не обръщаме внимание или си казваме "Добре, че не съм аз!" или просто "Жалко, но такъв е животът!". Не е приятно да се прибереш от работа или почивка и да откриеш, че в къщата ти са тарашили крадци и са отмъкнали почти всичко ценно, което имаш. Всяка година десетки хиляди семейства стават жертви на подобен род деяния и се разделят с вещи и бижута на стойност хиляди левове. След като бъдат ограбени обаче, повечето хора не правят нищо.
За колко време може да бъде извършен обир на апартамент ли? Една механична ключалка може да бъде отворена от 3 секунди до минути, зависи колко е сложна. Цялостният обир, тоест отворена е вратата, изнесени са нещата и крадците са си заминали, е относително, не може да се каже точно – 3, 5 или 10 минути, това зависи от способите и опита, който имат крадците, но в повечето случаи всичко е приключило в рамките до 20 минути. Просто влизат, каквото видят в апартамента – прибират и си тръгват. Често се случва крадците да влизат в домовете, докато човек от семейството си е в къщи. Това е изключително неприятно, има сериозни последици и психически травми, оставащи завинаги в съзнанието на пострадалия.

За 2007 г. домовите кражби в София са 4400. Всъщност все още няма официална статистика на полицията колко са кражбите от домове в страната годишно, тъй като всяка дирекция прави собствена такава. Неофициалната статистика сочи, че жертви на подобни престъпления са близо 13 хил. семейства. През 2008 г. кражбите с взлом в София са били над 9 хил. Посегателствата срещу собствеността са близо 18 хил. През 2009 г., в следствие на кризата и засилената безработица, разбиването на апартаменти се превръща в професия в пълния си размер. Време е да спрем да търпим, да вземем някакви мерки, да си помогнем взаимно.

Кражбите с взлом от домовете ни органите на реда наричат дребни кражби!? Няма дребни кражби!!! Сигурно този, който е измислил това определение, никога не се е сблъсквал с тях. Не са му влизали в къщата, не са разбивали колата му или не се е оказвал без лични документи, мобилен телефон и пари, с които да се прибере у дома или поне да се обади на някого за помощ. След като затворите зад гърба си чисто новата, непробиваема и неразрушима, дори след гръмването й, блиндирана врата и смело врътнете ключа, може да се окаже, че малко след това някой ловко и елегантно си е отключил, без дори да одраска Вашата супер врата. В основата на това е, че най-съвременните механични ключалки днес, утре са детска игра за пипащите момчета. Така че, ако все още разчитате на старата си яка касова ключалка, можете спокойно на излизане да оставите в нея прилежащия й масивен ключ, защото крадците с него и без него спокойно ще си отключат. Класическите секретни брави пък са обидно лесни и за абсолютно начинаещите в занаята. Пазарът изобилства от сериозни предложения за отпор на посегателствата към заключващата Ви система, които не е излишно да проучите на спокойствие сега, а не след посещение от неканени крадливи гости, когато спокойствието Ви вече ще е трайно нарушено. Вземете мерки и защитете дома си!

Ако след разходката из сайта ни, не намерите отговори на всичките си въпроси, се свържете с нас и ние ще направим всичко възможно, за да удовлетворим и най-нестандартното желание за заключване, охрана и контрол на достъп на Вашата собственост.


Най- посещавани:
Заключване за входни врати на жилища
Заключване за общи врати на входове
Контрол и заключване на асансьори
Електронни брави
Електронна заключваща система за дом, модел ВК150
Електронна заключваща система за дом, модел ВК180
Електронна заключваща система за офис, модел ВК450

брава, врата, заключващи системи, електронни заключващи системи, ключ, електронен ключ, механични брави, електромеханични брави, насрещник, магнит, електромагнитни брави, карта, ключодържател, контрол на достъп, клавиатура, Булкей, Bulkey, Леси, Валкор, дистанционно управление, комуникатор, дайлер, GSM комуникатор, GSM дайлер, аварийно отваряне, крадци, разбиване, взлом, ключалка, четец, контактен четец, безконтактен четец, електромагнит, Valcor, Lesi, механична брава, електромеханична брава, заключваща система, електронна заключваща система, електромагнитна брава, крадец, патрон, електронни ключове, касов ключ, електронен патрон, електронни патрони, ключове


брава, врата, заключващи системи, електронни заключващи системи, ключ, електронен ключ, механични брави, електромеханични брави, насрещник, магнит, електромагнитни брави, карта, ключодържател, контрол на достъп, клавиатура, Булкей, Bulkey, Леси, Валкор, дистанционно управление, комуникатор, дайлер, GSM комуникатор, GSM дайлер, аварийно отваряне, крадци, разбиване, взлом, ключалка, четец, контактен четец, безконтактен четец, електромагнит, Valcor, Lesi, механична брава, електромеханична брава, заключваща система, електронна заключваща система, електромагнитна брава, крадец, патрон, електронни ключове, касов ключ, електронен патрон, електронни патрони, ключове
 

Фирма ЛЕСИ откри склад в гр. София, на адрес: жк. Гоце Делчев, ул. "Луи Айер" № 2......

От 16 до 19 февруари 2010 г. в НДК, София, ще се проведе специализирана изложба "Security 2010". Фирма "ЛЕСИ" ще участва.....

От 25 до 31 март 2009 г. в НДК, София, ще се проведе 32-рото издание на СТРОЙКО 2000. Фирма "ЛЕСИ" ще участва...

От 17 до 20 февруари 2009 г. фирма "ЛЕСИ" взе участие в 16-та Международна специализирана изложба и семинар за охрана, сигурност, безопасност - SECURITY 2009...

От 15 до 21 октомври 2008 г. в София, в НДК се проведе ежегодната изложба СТРОЙКО 2000 - най-голямото търговско изложение...

Фирма ЛЕСИ участва на изложба СТРОЙКО 2000 от 26.03. до 01.04.2008 г. - най-голямото търговско изложение...

Сайтът за Електронни заключващи системи БУЛКЕЙ е обновен на 18.02.2008 г. в частта ПРОДУКТИ–СИСТЕМИ

Фирма ЛЕСИ взе участие в ежегодната международна изложба за сигурност и охрана СЕКЮРИТИ 2008

 

 

Copyright 2007 LESI Co